CDA Roermond

Nieuws archief

Peter Cammaert nieuwe waarnemend burgemeester Roermond

Opvolger van Henk van Beers als waarnemend burgemeester van Roermond is Peter A.G. Cammaert (CDA). Hij start zijn werkzaamheden 4 februari aanstaande. Over de opvolging van Henk van Beers hebben de Roermondse fractievoorzitters afgelopen dinsdag in Maastricht een gesprek gehad met gouverneur Theo Bovens.

De Gouverneur heeft de heer Cammaert aangesteld vanwege zijn veelzijdige bestuurlijke ervaring. Gedurende zijn burgemeesterschap in Velsen-IJmuiden gaf de heer Cammaert onder meer leiding aan belangrijke ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Waaronder de renovatie van de Velsense spoor-en autotunnel, het evenementenbeleid in Kennemerland en de verwijdering van het ammoniaktransport uit Velsen. Daarbij is gebleken dat de heer Cammaert goed in staat is partijen nader tot elkaar te brengen. De heer Cammaert is tenslotte bekend met het openbaar bestuur in de provincie Limburg. Hij is 62 jaar en lid van het CDA.

De waarneming van het burgemeestersambt door de heer Cammaert zal voortduren tot aan de komst van een nieuwe door de Kroon benoemde burgemeester.

cda-facebook