CDA Roermond

Nieuws archief

CDA Thuis-in-Limburg-Dag

Op zondag 9 juni organiseert het CDA Limburg de Thuis-in-Limburg-Dag in het Proeflokaal in Neer. U bent met uw gezin van harte uitgenodigd tijdens deze familiedag.


Deze dag vindt ieder jaar op een andere locatie in Limburg plaats. Het is een dag vol vermaak voor jong en oud, met muziek en een vleugje politiek. Er is volop gelegenheid voor CDA-leden om de Limburgse CDA´ers in de Eerste en Tweede Kamer, het Europees Parlement, de Provinciale en Gedeputeerde Staten en het bestuur te ontmoeten. Ook andere CDA-prominenten zullen deze dag present te zijn.

De Thuis-in-Limburg-Dag vindt dit jaar plaats bij Proeflokaal Limburg. Letterlijk een locatie waar geproefd wordt. Figuurlijk een eerbetoon aan de Limburgse streekproducten. Gelegen in natuurgebied de Peel staat ProefLokaal Limburg bekend om zijn ambacht, landelijke sfeer en respect voor het buitenleven. Eigenaar Ria Joosten is begin dit jaar uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Nederland. Het adres van Proeflokaal Limburg is Doorbrand 2 te Neer.

Het programma ziet er als volgt uit:
13.00–14.00u Ontvangst met koffie/thee, soep en broodjes
14.00–14.15u Opening door voorzitter Ria Oomen, door voorzitter CDA-Limburg en door wethouder Leudal
14.15–16.15u - Rondleiding Windmolenpark Neer: thema´s "duurzaamheid" en "groene energie". Presentatie over en bezichtiging van de 4 windmolens
- Politiek café: thema´s "actuele (Limburgse) politiek", "ondernemerschap" en "economische mogelijkheden voor Limburg", met Limburgse politici, Jean Gelissen (directeur Toverland) en Jan Verschaeren (directeur Document Services Campus)
- Sportiviteit: mogelijkheid voor kinderen (en evt. volwassenen) om sportief bezig te zijn op het voetbalveldje bij de Braampeel
16.30–18.00u Gezellig samenzijn met een hapje en drankje, o.a. "Live cooking met Limburgse streekproducten"

Vanwege de catering is aanmelden echt nodig. U kunt u aanmelden op e-mailadres info@cdalimburg.nl of via telefoonnummer 043 – 3897071, vóór 1 juni a.s. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaande bestuursleden.

Het bestuur van Thuis-in-Limburg,


Ria Oomen–Ruijten (voorzitter)
Anja van den Beuken–Roeven
(tel. 06 – 16441803)
Dorena Gulpers
Hubert Mackus (tel. 06 – 16499074)
Michel Reijnen
Rudy Tegels (tel. 06 – 53636620)

cda-facebook