CDA Roermond

Nieuws archief

Angely Waajen lijsttrekker CDA Roermond

Tijdens de algemene ledenvergadering van 22 juni j.l. heeft het bestuur van het CDA Roermond Angely Waajen voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. De Algemene ledenvergadering heeft de voordracht unaniem bekrachtigd.

Angely Waajen kan hierdoor als lijstaanvoerster van de Roermondse CDA-lijst de succesvolle weg, die is ingezet in de afgelopen raadsperiode voor het CDA Roermond, verdervervolgen. In het najaar wordt de verdere lijstsamenstelling bekend gemaakt.

 

Angely Waajen is geen onbekende in de politiek. Sinds 2010maakt zij deel uit van de gemeenteraadsfractie van het CDA. In 2011/2012 volgde zij met succes de TalentAcademie van het landelijke CDA. In september 2012 heeft zij het fractievoorzitterschap op haar schouders genomen en in maart 2014 is zij benoemd tot wethouder. Onder haar bezielende leiding is een nieuwe coalitie tot stand gekomen, die de achterliggende raadsperiode is uitgegroeid tot een stabiel stadsbestuur.  Ook de komende raadsperiode zal haar inzet zijn om vanuit het CDA bij te dragen aan een stabiele en betrouwbare bestuurbaarheid van de stad Roermond. 

 

In het dagelijks leven is Angely Waajen (48 jaar) wethouder voor economische zaken en volkshuisvesting alsmede loco-burgemeester bij de gemeente RoermondZij is gehuwd en moeder van twee kinderen.

cda-facebook